ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ KARCHER ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ: ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Οι ατμοκαθαριστές όχι μόνο απομακρύνουν τους επίμονους ρύπους, αλλά αποτελούν επίσης αποτελεσματικό τρόπο καταπολέμησης ενάντια στους ιούς και τα βακτήρια. Διαβάστε τι κάνει τον καθαρισμό με ατμό τόσο ιδιαίτερο και τι πρέπει να προσέξουμε κατά τη χρήση του.

Υγιεινή και βαθιά καθαριότητα με τη δύναμη του ατμού

Τα μηχανήματα καθαρισμού ατμού εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα καθαρισμού χωρίς τη χρήση χημικών καθαριστικών. Σε περιόδους που η υγιεινή είναι τόσο σημαντική, αυτές οι ιδιότητες είναι πιο απαιτητικές από ποτέ. Οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν παντού στο σπίτι και είναι κατάλληλες, μεταξύ άλλων, για την υγιεινή καθαρισμό των χειρολαβών των πορτών, των εξαρτημάτων και των επιφανειών.

Γιατί οι ατμοκαθαριστές καθαρίζουν τόσο αποτελεσματικά;

Οι ατμοκαθαριστές προσφέρουν περισσότερη υγιεινή και υψηλότερη απόδοση καθαρισμού από τις συμβατικές μεθόδους χειρωνακτικού καθαρισμού με τη χρήση χημικών. Το μυστικό του καθαρισμού με ατμό έγκειται στον συνδυασμό ατμού και θερμοκρασίας. Το νερό θερμαίνεται στη συσκευή μέχρι να βράσει – δημιουργεί θερμός ατμός. Αυτός ο ατμός στη συνέχεια εξέρχεται από τα εξαρτήματα (ακροφύσιο δαπέδου, ακροφύσιο χεριού, κλπ.) περίπου στους 100 ° C. Τα μικροσκοπικά σωματίδια ατμού ρίχνονται στην επιφάνεια μέχρι τα 170 km/h. Ως αποτέλεσμα, ο ατμός εισέρχεται σε όλες τις ρωγμές και τους πόρους και επίσης καθαρίζει όπου δεν μπορούν να φτάσουν τα συνήθη υφάσματα καθαρισμού. Η επίμονη και λιπαρή βρωμιά μαλακώνει σε λίγα δευτερόλεπτα και οι καθαρισμένες επιφάνειες παραμένουν καθαρές για περισσότερο χρόνο.

Εκείνοι που υποφέρουν από αλλεργίες μπορούν να αναπνέουν εύκολα

Τα άτομα που πάσχουν από αλλεργίες επωφελούνται δύο φορές: σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά, το συμπύκνωμα ατμού δεν αφήνει πιθανά αλλεργιογόνα κατάλοιπα στην καθαρισμένη επιφάνεια. Επίσης, ο ατμός παγιδεύει τη σκόνη. Βελτιώνεται ακόμη αισθητά το εσωτερικό κλίμα και μειώνεται η επιβάρυνση στην αναπνευστική οδό.

Η απουσία χημικών καθαριστικών ουσιών είναι ιδιαίτερα σημαντική αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι. Τα μωρά μπουσουλάνε στο πάτωμα και θέλουν να βάλουν αντικείμενα στο στόμα τους. Οι αλλεργικές αντιδράσεις ή ο ερεθισμός του δέρματος που προκαλούνται από υπολείμματα χημικών καθαριστικών δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα με τη λύση του καθαρισμού με τον ατμό.

Κατάλληλο για συνεχή λειτουργία

Ο καθαρισμός για ώρες με χημικά μέσα καθαρισμού μπορεί να ερεθίσει την αναπνευστική οδό. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση των ατμοκαθαριστών. Επειδή οι ατμοκαθαριστές χρειάζονται μόνο ηλεκτρική ενέργεια και νερό, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για σχεδόν απεριόριστο χρόνο, ενώ σε πολλά μοντέλα, το νερό μπορεί να επαναπληρωθεί ακόμη και κατά τη λειτουργία του μηχανήματος.

Διάβασε ειδικό αφιέρωμα από την Kärcher Greece που εστιάζει σε μέτρα πρόληψης και υγιεινής που μπορούμε να λάβουμε έναντια στην εξάπλωση του Κορωνοϊού!

Χρειάζεσαι βοήθεια για να επιλέξεις το κατάλληλο Χημικό Καθαριστικό ή τον κατάλληλο Ατμοκαθαριστή της Karcher;

Κάλεσέ μας στο 210 2440568 (ΔΕ-ΠΑ 08:00-16:00 & ΣΑ 08:00 – 14:00)