Λυσεις Απολυμανσης που προσφερει η Karcher: απολυμαντικα RM 735 και RM 732

 

Υγρή απολύμανση από την Karcher για την αντιμετώπιση του 2019-nCOV.

Η Kärcher συνιστά τη χρήση επιλεγμένων χημικών απολυμαντικών, όπως το RM 732 και το RM 735 σε σκληρές επιφάνειες, καθώς έχουν δείξει ότι έχουν “ιοκτόνο δράση έναντι της οικογένειας ιών τύπου φακέλου”, όπου συγκαταλέγεται και ο κορωνοϊός.

Αυτό σημαίνει ότι τα χημικά καθαριστικά είναι αποτελεσματικά έναντι επικίνδυνων ιών και πολύ πιθανό αποτελεσματικά και ενάντια στον Κορωνοϊό!

RM 732

Για επιφάνειες με ήπιο ρύπο!  Καθαρισμός και απολύμανση σε ένα βήμα!

  • Απολυμαντικό. Δρα ως βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και κατά περίπτωση ως ιοκτόνο με εξαιρετική απορρυπαντική δράση.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τον καθαρισμό με μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης, σε μονάδες σπρέι ή κατά τον χειρωναντικό καθαρισμό.

RM 735

Για επιφάνειες με ήπιο ρύπο! Απαιτείται καθαρισμός πριν από την απολύμανση!

 

  • Αποτελεσματικό ουδέτερο απολυμαντικό. Δρα ως βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και κατά περίπτωση ως ιοκτόνο. 
  • Απαιτείται εκ των προτέρων καθαρισμός με νερό της επιφάνειας που πρόκειται να απολυμανθεί, καλό στέγνωμα, στη συνέχεια εφαρμογή του RM 735 σύμφωνα με τις οδηγίες και τέλος ξέπλυμα με καθαρό νερό (ειδικά στις εφαρμογές επεξεργασίας τροφίμων)

Επίσης για την ευκολότερη και αποτελεσματικότερη χρήση των χημικών RM 732 και RM 735 προτείνουμε την αγορά Ψεκαστήρα και Πλυστικού Μηχανήματος

Ψεκαστήρες

KARCHER ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ ΑΦΡΟΥ (6.394-374.0)

Ακροφύσιο αφρού για εύκολη εφαρμογή των καθαριστικών απορρυπαντικών όπως το RM 732 και RM 735. Δημιουργεί ισχυρό αφρό για να καθαρίζει εύκολα όλους τους τύπους των επιφανειών. Χωρητικότητα 1 λίτρο.

Ιδιότητες

  • Εφαρμόστε το διάλυμα καθαρισμού και φροντίδας χωρίς κόπο.
  • Εύκολη προσαρμογή της κάνης jet και της γωνίας ψεκασμού.

Πλυστικά Μηχανήματα

KARCHER K3 ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ + ΔΩΡΟ KARCHER RM613 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ 1L

Πείτε αντίο στους κοινούς ρύπους με το Karcher “Κ3”. Μηχάνημα υψηλής πίεσης με πιστόλι Quick Connect , λάστιχο υψηλής πίεσης 6μ, είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση και καθαρισμό κοινών ρύπων. Π.χ, καθαρισμός ποδηλάτου, μηχανής, φράχτη κτλ. Η πίεση του νερού μπορεί να ρυθμιστέι με την κάνη ρύθμισης πίεσης (VPS). Το turbo μπεκ είναι ιδανικό για την αφαίρεση επίμονων ρύπων. Η αντλία του Κ3 προστατεύεται από ένα φίλτρο νερού – για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

KARCHER K7 COMPACT ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ (1.447-050.0)

Το Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 7 Compact καθαρίζει τους επίμονους ρύπους από επιφάνειες έως και 60 m²/h, αποδεικνύοντας τόσο ότι είναι εύχρηστο όσο και αποδοτικό. Χάρη στο συμπαγές του μέγεθος, το μηχάνημα μεταφέρεται εύκολα και μπορεί να αποθηκευτεί οπουδήποτε, είτε στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, είτε σε ράφι. Το καινοτόμο σύστημα αποθήκευσης του εύκαμπτου σωλήνα επιτρέπει την εύκολη περιτύλιξη του σωλήνα γύρω μπροστινό κάλυμμα μετά τη χρήση και τη σταθεροποίησή του με λαστιχάκι ώστε το μηχάνημα να είναι έτοιμο για μεταφορά. Επιπλέον, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει δύο λαβές μεταφοράς, τηλεσκοπική λαβή ρυθμιζόμενου ύψους, πιστόλι Quick Connect, PremiumFlex-Anti-Twist σωλήνα υψηλής πίεσης 10 μέτρων, Κάνη Υψηλής Πίεσης Vario-Power (VPS) τούρμπο μπεκ και φίλτρο νερού. Το K 7 Compact μπορεί να χρησιμοποιηθεί οριζόντια ή κάθετα και είναι ιδανικό για συχνή χρήση.


KARCHER ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ ΑΦΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟ (2.643-147.0)

Ακροφύσιο αφρού FJ 6 με πολύ ισχυρό αφρό για εύκολο καθαρισμό όλων των επιφανειών, όπως βαμμένες, γυάλινες και πέτρινες επιφάνειες. Ιδανικό για οχήματα, θερμοκήπια, έπιπλα κήπου, προσόψεις, σκάλες, τροχόσπιτα, μονοπάτια, τοίχους, στόρια, βεράντες, πάρκινγκ κ.λπ. Χωρητικότητα κάδου περίπου 0,6 λίτρα. Προσθέστε καθαριστικό Kärcher κατευθείαν στο ακροφύσιο αφρού, συνδέστε το ακροφύσιο στο πιστόλι και εφαρμόστε τον αφρό. Η δοσολογία του καθαριστικού μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα από το ακροφύσιο αφρού (κίτρινο κουμπί). Το επίπεδο της δέσμης μπορεί να ρυθμιστεί όπως απαιτείται. Κατάλληλο για όλα τα καταναλωτικά πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης Kärcher των κατηγοριών Κ2–Κ7. Ιδανικό για χρήση με τον Αφρό Καθαρισμού Ultra της Kärcher.

 

Διάβασε το ειδικό αφιέρωμα από την Kärcher Greece που εστιάζει σε μέτρα πρόληψης και υγιεινής που μπορούμε να λάβουμε έναντια στην εξάπλωση του Κορωνοϊού!

Χρειάζεσαι βοήθεια για να επιλέξεις το κατάλληλο Χημικό Καθαριστικό ή τον κατάλληλο Ατμοκαθαριστή της Karcher;

Κάλεσέ μας στο 210 2440568 (ΔΕ-ΠΑ 08:00-16:00 & ΣΑ 08:00 – 14:00)